Een professionele huisstijl

straalt kwaliteit en vertrouwen uit

Ben jij professioneel met je organisatie bezig? Kies dan ook voor een huisstijl die dat uitstraalt. Mijnvormgever.nl is specialist in het ontwerpen van een huisstijl voor elk bedrijf, organisatie of vereniging. Wij vertalen wat jij wilt uitstralen en kunnen jouw huisstijl doorvoeren in je hele organisatie. Of je nu je huisstijl wilt laten zien op je visitekaartje, je website, je pand of je auto: Mijnvormgever.nl zorgt voor de juiste uitstraling.

Bekijk voorbeelden

Maak met je website hét verschil

zorg dat je online wordt gevonden

Als organisatie kun je tegenwoordig niet meer zonder website. Maar hoe val je op en hoe wordt je goed gevonden? Mijnvormgever.nl maakt voor jou een website in jouw huisstijl, die bovendien goed navigeert én goed wordt gevonden. Bovendien krijg je een responsive website. Die past zich qua formaat vanzelf aan, of de website nu wordt bekeken op desk top, tablet of mobiel. Neem een kijkje op de websites van onze opdrachtgevers en doe inspiratie op.

Bekijk voorbeelden

Indrukwekkend drukwerk

goed vormgegeven en verzorgd

Denk je bij drukwerk aan visitekaartjes en briefpapier? Mijnvormgever.nl kan nog veel meer drukwerk voor je verzorgen. Wat dacht je van folders, mappen, posters en uitnodigingen! Of laat ons een goed vormgegeven boek maken, bijvoorbeeld voor een jubileum of om de geschiedenis van jouw organisatie vast te leggen. Teveel gedoe? Mijnvormgever.nl kan je al het werk uit handen nemen: van de vormgeving tot het drukken en verspreiden. We kunnen je zelfs in contact brengen met een tekstschrijver en een fotograaf. 

Bekijk voorbeelden

Val letterlijk en verzorgd op

met professionele belettering

Ben je veel onderweg voor jouw organisatie? Mijnvormgever.nl kan van jouw bedrijfswagen een rijdend reclamebord maken met opvallende en verzorgde belettering. Laat jouw huisstijl ook terugkomen in de bestickering op de ramen of pui van je pand. Of je nu belettering wilt op een auto, bord of sticker, Mijnvormgever.nl zorgt dat de aandacht op jouw organisatie wordt gericht. 

Bekijk voorbeelden

Pak het groots aan

met grootformaat vormgeving

Wil je groots uitpakken zodat jouw organisatie niet over het hoofd wordt gezien? Kies dan voor grootformaat vormgeving van Mijnvormgever.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie opvalt, bijvoorbeeld met een grote poster, een spandoek of een praktische rolbanner. Wil je het nog groter? Mijnvormgever.nl kan ook billboards ontwerpen. Natuurlijk maken we alles in jouw huisstijl. Wij denken graag met je mee voor een pakkend beeld of een wervende tekst.

Bekijk voorbeelden

Laat maar waaien

op een aandachttrekkende vlag

Hou je ervan om met jouw organisatie overal een frisse wind te laten waaien, dan is een vlag echt iets voor jou. Mijnvormgever.nl kan jouw huisstijl verwerken in een vlag die de aandacht trekt. We hebben zelfs keuze in vlaggen. Naast een gevelvlag kun je ook met een bannier of beachflag de aandacht trekken. We helpen je graag kiezen. Kijk voor inspiratie bij de voorbeelden.

Bekijk voorbeelden

Kenmerkende kleding

huisstijl op t-shirt of kostuum

Met kleding in de huisstijl van jouw organisatie kom je verzorgd en professioneel voor de dag. Of je nu kiest voor een t-shirt, een overall of een compleet kostuum, Mijnvormgever.nl kan het verzorgen in jouw huisstijl. Met een herkenbare en representatieve uitstraling maakt jouw organisatie het verschil. Tip: kleding kan ook een leuk relatiegeschenk zijn. Klik op de button om te kijken welke kleding we voor onze klanten hebben verzorgd.

Bekijk voorbeelden

Iets anders in jouw huisstijl?

wij verzorgen jouw wens

Loop je rond met een bijzondere wens op het gebied van vormgeving? Je wilt misschien een uniek stempel, een speciale verpakking, een origineel relatiegeschenk of belettering op je stand. Mijnvormgever.nl denkt graag met je mee en helpt je om de ideeën uit te werken tot een prachtig ontwerp. Doe inspiratie op met de wensen die wij al hebben vervuld.

Bekijk voorbeelden