2 Creatieve ontwerpers

Creatieve, frisse ideeën, uitwerking tot in de puntjes en doen wat we beloven: Mijnvormgever.nl. Marius de Vries en Erik Tijsma zijn de creatieve koppen achter ons grafisch reclamebureau in Emmeloord (Flevoland). We hebben allebei jarenlange ervaring in ontwerpen en we zijn nog steeds vol vuur voor vormgeving. 

Wil je een nieuw logo, een verfrissende huisstijl of een compleet ontwerp voor jouw website, bedrijfswagen of billboard, dan verzorgen we dat graag voor je. We gaan graag met je in gesprek om jouw wensen om te zetten in een professioneel en verzorgd ontwerp.

 

Wil je van Mijnvormgever JOUW vormgever maken? Klik op de button en neem contact op.

 

Ik wil Erik & Marius contacten

Erik Tijsma

Aan een half woord heeft Erik genoeg om te weten wat klanten willen: een spetterend ontwerp dat nét even anders is, opvalt en toch verzorgd is. 

‘Het leukst aan mijn werk vind ik het adviseren van klanten, de verwondering van klanten als ze het ontwerp zien en samen toewerken naar een mooi eindresultaat!’

Marius de Vries

Marius denkt graag mee in mogelijkheden: een professionele huisstijl is mooi als je ‘m ook laat zien. Wat past bij jouw organisatie?


‘De variatie in opdrachten maakt ons werk supertof. Bovendien worden we daar nog creatiever van.’