Monique Akkermans

Tas Paprika
Mijnvormgever.nl denkt goed mee met onze paprikakwekerijen. Marius en Erik zijn toegankelijk en klantvriendelijk. Voor onze website hebben ze hun creativiteit goed ingezet, waardoor alles er prachtig uitziet. Bovendien hebben de fotograaf en tekstschrijver die ze ons aanraadden, voor ons echt meerwaarde gehad. De telefoondienst vinden we ook prettig. Als Marius en Erik zelf niet kunnen opnemen, krijgen we een telefoniste. Zij geeft ons bericht door en wij worden later teruggebeld.

Elly van Wieren

Pioniers van de Toekomst
Als Pioniers van de Toekomst gaan wij voor een duurzamer Noordoostpolder. Mijnvormgever.nl weet ons verhaal goed te vertalen naar beeld. Onze drie websites sluiten qua sfeer bijvoorbeeld goed op elkaar aan, terwijl ze toch een eigen gezicht hebben. In 2020 hebben Marius en Erik de opmaak van onze eenmalige krant ‘De Duurzame Poldersamenleving’ verzorgd. Ze adviseerden om voor kleur te kiezen, zodat de krant zou opvallen tussen de andere post. Dat is goed gelukt. Het is een echt bewaarexemplaar geworden.

Margriet Lukkes

Lukkes Outdoor
Net als in ons tuinmeubelbedrijf Lukkes Outdoor zijn de lijntjes kort bij Mijnvormgever.nl. Dat werkt prettig en persoonlijk. Mijnvormgever.nl heeft ons logo, onze huisstijl, buitenreclame en website ontwikkeld. Inmiddels heeft Mijnvormgever.nl de website omgebouwd naar webshop. We zijn er heel tevreden over en krijgen er veel complimenten over. Voor elk idee waar wij mee komen, heeft Mijnvormgever.nl een oplossing. Zij maken mogelijk wat wij voor ogen hebben.

Linda Vos

Het Vaklokaal
Toen ik naast mijn baan als docent ook freelance docententrainer werd, ben ik meteen naar Mijnvormgever.nl gestapt voor mijn huisstijl. Marius en Erik luisteren goed, zijn creatief en denken out of the box. Ook durven ze kritisch te zijn. Ik wilde mijn huisstijl in zwart-wit, maar ze wisten mij te overtuigen dat het sprankelender zou worden met een felle kleur ernaast. Ze hebben het goed gezien. Ik ben heel blij met mijn website, buitenreclame en autobelettering!

Josephine Haitsma

ROKA
Wij werken veel business to business en internationaal. Toen we ook met business to consumer begonnen, zijn we met Mijnvormgever.nl in zee gegaan. Het bedrijf zit lekker dichtbij in Emmeloord en is klantvriendelijk. Bovendien werken Marius en Erik snel. Wij hebben een eigen huisstijl en nieuwe ontwerpen moeten daarmee in lijn zijn. Het leuke is dat Mijnvormgever.nl er een eigen creatieve draai aan geeft, die toch goed bij ons past. De ontwerpen zijn altijd weer nieuw en fris.

Frank van Dun

Loonbedrijf van Dun
Bij Loonbedrijf van Dun laten we alles op grafisch gebied door Mijnvormgever.nl verzorgen: van drukwerk tot website en van advertenties tot belettering. Marius en Erik denken altijd goed mee. Toen ze de huisstijl hadden opgefrist voor onze nieuwe website, stelden ze voor om dat ook meteen door te voeren in de advertenties en folders. Het is goed dat zij ons daarin scherp houden. Ze kunnen bovendien snel schakelen en hebben goed contact met de diverse media waarin wij adverteren.

Erik van der Vegt

Vegniek
Het is prettig werken met Mijnvormgever.nl. Vegniek bouwt innovatieve machines en daarvoor ontwerpen Erik en Marius leaflets en prijslijsten. Ook hebben ze onze website gemaakt. Erik en Marius zien het belang van ons als klant goed in. Ik ben best kritisch, maar ze durven tegengas te geven en kunnen goed uitleggen waarom ze iets doen. Wij werken veel met B. Naaktgeboren BV uit Tollebeek. Die was al klant bij Mijnvormgever.nl en daardoor zijn wij dat ook geworden. Het is een leuke samenwerking.

Dirk Bernhard

Berdi
Mijnvormgever.nl heeft een praktische aanpak en werkt snel. Als Berdi ontzorgen wij met groenvoorziening in Noord- en Midden-Nederland. Mijnvormgever.nl ontzorgt ook, bijvoorbeeld met drukkers, een beletteraar, fotograaf en tekstschrijver. Het is fijn dat we dat uit handen kunnen geven. Mijnvormgever.nl heeft al van alles voor ons gemaakt: van een website en webshop tot drukwerk en autobelettering. Wij hebben een relatief groot budget voor communicatie, maar we zien dat we daar resultaten mee behalen.

Tjepko Bakker

Farm Service
Eerder hadden we meerdere partijen voor drukwerk, stickers en onze website. Als totaalleverancier voor de melkveesector heeft Farm Service nu gekozen voor één bedrijf: Mijnvormgever.nl. De lijnen zijn kort en Erik en Marius kunnen snel leveren. Als we bellen, denken ze meteen met ons mee. Vaak komen ze met ideeën die nog beter passen. En ze hebben professionele partners, zoals drukkers en een tekstschrijver. Eerder moesten we de website zelf vullen. Nu konden we dat uitbesteden.

Tjibbe Deinum

Deinum Rijplatenverhuur
Onze ervaringen met Mijnvormgever.nl zijn positief. Erik en Marius hebben hart voor de zaak. Ze komen afspraken goed na en daar houden wij van. Ook ziet alles er goed uit. Aan de schrijfblokjes die ze hebben ontworpen, is duidelijk aandacht besteed. De blokjes hebben nét even iets extra’s en tellen wel honderd pagina’s. De ontwikkeling van onze website is ook soepel verlopen. We vonden het handig dat Mijnvormgever.nl een tekstschrijver voorstelde. Dat meedenken, hebben we als heel prettig ervaren.

Wendy Bader

QiZiNi
QiZiNi maakt dagelijks verse broodjes en wraps voor (inter)nationale supermarkten, vliegtuigmaatschappijen en tankstations. Mijnvormgever.nl ontwerpt voor ons verpakkingen, etiketten en materiaal voor beurzen. Door hun ervaring weten Marius en Erik wat wel en niet werkt, ze denken goed mee en leveren snel op. Ze zijn bovendien leuke persoonlijkheden met een gunfactor. Bij andere bureaus loopt het contact soms via een projectmanager. Dat kan weleens zorgen voor ruis en is vaak duurder. Het rechtstreekse contact bij Mijnvormgever.nl vinden we heel prettig.

Dammie Hulsebosch

Naaktgeboren
De samenwerking met Mijnvormgever.nl is prettig en informeel. Met ons mechanisatiebedrijf zijn we al klant sinds 2013. Gelukkig zijn we Erik en Marius nog lang niet zat. In het verleden hebben we met elkaar goed nagedacht over een nieuwe huisstijl. Daardoor kunnen ze nu vlot schakelen, bijvoorbeeld als er snel een advertentie moet worden gemaakt. Soms komen wij met een creatief idee voor drukwerk, zoals een uitnodiging, en dan weten ze ons altijd weer te verrassen met iets verfrissends.

Edwin van het Erve

Bouwbedrijf Roos
Voor ons Bouwbedrijf hebben we regelmatig bouwborden en spandoeken nodig. Mijnvormgever.nl kan ze vlot leveren, dat is heel prettig. Als het om reclame-uitingen gaat, komen we met de goede visie van Erik en Marius gecombineerd met onze ideeën samen tot iets moois. Mijnvormgever.nl geeft ons ook advies. Onze website was bijvoorbeeld niet goed te bekijken op een mobiel. Door te kiezen voor een responsive website zijn we nu overal goed te vinden.